Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Indiana

Onroerend goed te koop in Indiana

Als u een onroerend goed op een rijke plaats wilt kopen, maar ook in een rustig land, moet u Indiana kiezen. Indiana staat bekend als de staat Hoosier en groeit in een gunstiger tempo dan veel andere staten in de Verenigde Staten. De staat Indiana ligt in de buurt van Lake Michigan. In feite grenst het ook aan Michigan, Ohio, Kentucky en Illinois.

Indiana is de 17de meest bevolkte staat van de natie en 38e qua oppervlakte. De staat heeft verschillende metropolitan cities van 100.000 of meer inwoners en veel kleinere steden en dorpen.

Dankzij het sectoroverschot dat beschikbaar is in Indiana, is het werkloosheidspercentage vrij laag. Indiana's werkloosheid bedroeg 3,2% in maart 2018, bijna een vol procentpunt onder het nationale gemiddelde. Na de huidige nationale trend neemt het werkloosheidscijfer in Indiana af, wat betekent dat er nieuwe banen zijn.

De economie van Indiana is heel gezond in vergelijking met de rest van de natie. Jaar na jaar verbetert en het verschil tussen 2017 en 2018 is minimaal.

Hoewel de rentetarieven enigszins stijgen, zijn ze nog steeds aantrekkelijk en stimuleren ze de markt van onroerend goed te koop in Indiana, maar ook de eigendom van het huis. In 2018 zal de vraag naar onroerend goed te koop in Indiana, in het bijzonder eengezinswoningen, blijven groeien zoals in 2016 en 2017.

Het zijn echter niet allemaal rozen die opkomen voor de nieuwe Indiana huiseigenaren.

Werkgelegenheidsgroei en lage rentetarieven creëren een snel veranderende woningmarkt en in sommige zeer gevraagde gebieden worstelen bouwers om voldoende onafhankelijke woningen tegen betaalbare prijzen te bieden om aan de vraag naar een gezonde economie te voldoen.

De NAR (National Association of Realtors) meldt dat zowel de verkoop van nieuwe huizen als bestaande huizenverkopen meer zullen toenemen dan in 2016 en 2017. De bestaande verkoopcijfers voor woningen zullen met 6,9% ten opzichte van het gemiddelde van 2017 stijgen, terwijl nieuwe single- de gezinswoningverkopen zullen dit jaar met 17,1% stijgen.

Carmel Niche, Indiana, is een van de beste plaatsen om te wonen en een onroerend goed te koop te kopen in Indiana. Carmel is een stad met ongeveer 86.000 inwoners en de dichtstbijzijnde metropool is Indianapolis.

De stad heeft uitstekende beoordelingen gekregen voor openbare scholen, huisvesting, gezinsvriendschappen, banen, criminaliteit, veiligheid, gezondheid en fysieke fitheid.

Er is een zeer gezonde vastgoedmarkt in Carmel, en het is over het algemeen vrij van enkele van de kleinere problemen die een grootstedelijke woningmarkt, zoals Indianapolis, zou ervaren als te dure accommodatie en een klein aanbod.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 26489

Verkoop 4 Slaapkamers, Indiana, Lake County, Gary, 716 Tyler Street Gary, IN 46402, USA

76,074.55EUR
Verkoop
4 Slaapkamers

159.61 m²
Grote 2 verdiepingen tellende huis met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ton van de potentiële. In de buurt van snelwegen, kerken en medische voorzien...
Cod. 9364

Verkoop Andere (Commercieel), Indiana, Adams County, Indianapolis, 3437 N Tacoma Ave

23,773.30EUR
Verkoop
Andere (Commercieel)

20000 m²
2 verhaal naar huis met kelder niet ingericht. 1,5 badkamers.
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB